Зајакот се дрогирал, кога, поминала верверичката и она сакала да проба…

Loading...

Зајакот се дрогирал и поминала верверичката и го видела како се дрогира и она сакала да проба. Зајакот и дал и оваа пробала од марихуаната. Зајакот:- Вервевичке осеќаш нешто? – Ништо! Верверичкава пак така неколку пати земала и зајакот ја прашува:- Oсеќаш нешто? – Ништо! Оваа пак земала од дрогата и зајакот пак ја прашал:- Верверичке осеќаш нешто? – Ништо, ни крилја, ни нозе, ни раце, ништо!Зајакот и дал и оваа пробала од марихуаната. Зајакот:- Вервевичке осеќаш нешто? – Ништо! Верверичкава пак така неколку

loading...
Loading...