Контроверзни фајлови

Издвојуваме Контроверзни фајлови

МАКЕДОНИЈА БИЛА ЦЕЛ НА САЈБЕР НАПАД ОД РУСКАТА ВОЕНА СЛУЖБА ЗА ВОЕНО РАЗУЗНАВАЊЕ – ГРУ??

ЗЕМЈАВА БИЛА ЦЕЛ НА САЈБЕР НАПАД ОД РУСКАТА ВОЕНА СЛУЖБА ЗА ВОЕНО РАЗУЗНАВАЊЕ – ГРУ?? На денот на изборите цел на жесток хакерски напад беше сајтот на ДИК и агрегаторот […]

Контроверзни фајлови

АDRENOCHROME – “СУПЕР-ДРОГАТА” НА ЕЛИТАТА?

АDRENOCHROME – „СУПЕР-ДРОГАТА” НА ЕЛИТАТА? Дезинформациите за Адренохромот и неговите наводни врски со Ковид-19 преминаа до точката на презаситеност. Но, што е тоа? Ја одделуваме литературната историја на супстанцијата од […]

Контроверзни фајлови

ARISTOCRAZIA NERA – ЦРНОТО ПЛЕМСТВО И ВРВОТ НА ПИРАМИДА

Преку језуитот Адам Ваишоп кој бил филозоф, професор по граѓанско право и подоцна канонско право основачот на Редот на Илуминатите, тајното друштво со потекло од Баварија основано на 1 мај, 1776 […]

Вести Контроверзни фајлови

Околу 30 проценти од американците веруваат дека Бил Гејтс се подготвува да ги микрочипира луѓето

Околу 30 проценти од американците веруваат дека Бил Гејтс се подготвува да ги микрочипира луѓето Едно ново истражување покажало дека повеќе од 25% од Американците и 44% од републиканците веруваат […]

Занимливости Контроверзни фајлови

Шведска: Започна микрочипирањето (видео)

Шведска: Започна микрочипирањето (8 мин видео), сега за сега е доброволно и со ентузијасти. Што е следно?? Околу 130 фунти чини да се инсертира чипот внатре во организмот. Погледајте го […]

Вести Контроверзни фајлови

Пратеничката Сара Куниал: Италија беше жртвувана на олтарот на глобалистите

Шпионирани, потчинети, третирани како криминалци од страна на власта која за два месеци ни ги уништи основните, природните и уставните права. Парламентот е заменет со вашите полициски сили кои ја […]

Контроверзни фајлови

Мајкрософт објави (и избриша) реклама со окултистката – Марина Абрамовиќ (прв дел)

Мајкрософт објави (и избриша) реклама со окултистката – Марина Абрамовиќ На Велики Петок, Мајкрософт објави видео за промовирање на поврзаноста со омилениот уметник на елитата: Марина Абрамовиќ. По масовната реакција, […]

Контроверзни фајлови

Дали “Окултната Мафија” ќе успее во својот “Нов Светски Поредок”? – трет дел

Дали “Окултната Мафија” ќе успее во својот “Нов Светски Поредок”? – трет дел (предупредуваме дека ова е текст кој не е вообичаен, не следи канонско известување и е контроверзен) Италијанските […]

Контроверзни фајлови

Летачки објекти снимени на Месечината, март 2020 (видео)

Летачки објекти снимени на Месечината, март 2020 (видео) Летачки објекти снимени на Месечината, март 2020 Летачки објекти снимени на Месечината, март 2020 Gepostet von Puls24.mk am Samstag, 4. April 2020 […]

Контроверзни фајлови

ЕДИНИЦАТА 731 или КАКО ЌЕ ИЗГЛЕДА СВЕТОТ ПО ПАНДЕМИЈАТА НА КОРОНА

Секако дека правевме биолошки  експерименти и на деца, зашто најверојатно нивните татковци беа шпиони. И секако дека такви експерименти ќе се случуваат и во иднина, затоа што кога си во […]

Контроверзни фајлови

Дали “Окултната Мафија” ќе успее во својот “Нов Светски Поредок”? – втор дел

Дали “Окултната Мафија” ќе успее во својот “Нов Светски Поредок”? – втор дел (предупредуваме дека ова е текст кој не е вообичаен, не следи канонско известување и е контроверзен) Порационално, […]