Започна голема наградна игра на Гранд кафе „Отвори и кеш освој“

Loading...

Од 1 септември сите љубители на Гранд Голд и Гранд Арома кафе имаат можност во рамките на наградната игра „Отвори и кеш освој!“ да добијат некоја од 3033 вредните парични или трговски награди. Тројца најсреќни љубители на Гранд Голд или Гранд Арома кафе ќе освојат дури по пола милион денари додека останатите 30 ќе освојат вредни награди од по 50.000 денари. Вкупниот награден фонд опфаќа 3000 трговски награди кои на среќните добитници ќе им го олеснат уживањето во омиленото кафе и ќе ја разубават нивната кујна.
Во наградната игра, која ќе трае пет месеци, се до 30 јануари 2018 година потенцијалните добитни пакувања се однесуваат на Гранд Голд и Гранд Голд Арома од 200 грама кои се обележани со посебна промотивна налепница „Отвори и кеш освој“. Важно е кога го отворате вашето омилено кафе да не заборавите да ја погледнете внатрешноста на кесичката бидејќи можеби баш таа е добитна.
Блискоста и меѓусебната поврзаност со доверба секогаш се наградуваат со добро затоа уживајте и понатаму во мирисот и вкусот на вашето омилено Гранд Голд и Гранд Арома  како и вредине награди.
Повеќе инфомрации во врска со наградната игра можете да добиете на сајтот на  www.grandkafa.com или со повик на call centra 0800 200 00.Тројца најсреќни љубители на Гранд Голд или Гранд Арома кафе ќе освојат дури по пола милион денари додека останатите 30 ќе освојат вредни

loading...
Loading...