Започнува собирот на иницијативата за заедничка Македонија

Loading...

Започнува собирот на иницијативата за заедничка Македонија Голем број на граѓани веќе се собраа пред Владата на Република Македонија, одговарајќи на повикот на граѓанската иницијатива за Заедничка Македонија која повика на мирен собир пред Владата.

Голем број на граѓани веќе се собраа пред Владата на Република Македонија, одговарајќи на повикот на граѓанската иницијатива за Заедничка Македониј

loading...