ЗАСТРАШУВАЧКО ВИДЕО: Човек грабнува дете сред бел ден!

На ова вознемирувачко видео јасно се гледа како човекот се приближува на две деца и се обидува да грабне едно од нив.Оваа шокантна снимка го покажува моментот кога човекот се обидува да ги убеди двете дечиња да заминат со него, но кога не успева, насилно грабнува едно од нив и почнува да трча.
За среќа, успеал да направи само неколку чекори пред да го пушти детето. Малечкото девојче се сетило на зборовите на својата мајка што да направи ако некој странец и се доближи и веднаш почнала да вика на целиот глас и силно да прета со рацете и нозете, борејќи се со непознатиот човек.
Откако ја пуштил малечката, човекот заминал во спротивен правец, додека девојчето веднаш истрчало кон својот дом, каде мајката веднаш повикала полиција.
 Оваа шокантна снимка го покажува моментот кога човекот се обидува да ги убеди двете дечиња да заминат со него, но кога не успева, насилно грабнува

Пронајдете не на следниве мрежи: