Застрашувачко видео: Сообраќајка во која сепак нема никој повреден

На пат кон Киев, се случи застрашувачка сообраќајна несреќа која дефинитивно можеше да одземе нечиј човечки живот.Страшна несреќа беше снимена на патот кон украинскиот град Киев.
Камион остана без двете тркала, а од другата лента се судрија два автомобила.
За среќа нема повредени, а причинета е значителна материјална штета.
Еве како изгледа целата несреќа:
Tire smashes windshield in road accident by storyfulviralСтрашна несреќа беше снимена на патот кон украинскиот град Киев.
Камион остана без двете тркала, а од другата лента се судрија два автомоби

Пронајдете не на следниве мрежи: