Затвореник ја убил сопругата додека му била на посета

Иван Миловановиќ од Ниш кој одлежува казна затвор од три години и 10 месеци, денес ја задавил својата сопруга Бојана додека му била на посета. Според првичните информации тој ја задавил жената „во љубовната соба“, за време на двочасовната посета. 
Злосторството се случило без присуство на чуварот. 
Имено, тој е осуден поради тргување со наркотици. Според првичните информации тој ја задавил жената „во љубовната соба“, за време на двочасовната посета. 
Злосторството се

Пронајдете не на следниве мрежи: