Зеде ЛИМЕНКА ПИВО, ја исече и доби ПОБРЗ ИНТЕРНЕТ!

Loading...

Кој би помислил дека една лименка од пиво или друг пијалак, би можела да помогне при забрзување на интернетот?Ова можеби би наликува на бајка, но со помош на лименка можете да ја зголемите брзината на интернетот.
Земете лименка пиво, испразнете ја и исечете ги дното и врвот.
Потоа, направете ја да наликува како лента и поставете ја зад антената на својот рутер и гледајте како брзината на интернетот се качува.
Дури и ако рутерот нема антена, позицијата исто така може да има влијание врз брзината на интернетот.
Не држете го рутерот во близина на ѕидот или телевизорот. Би било пожелно некогаш и да ги исклучите, па повторно да го вклучите.
Погледнете го видеото:Ова можеби би наликува на бајка, но со помош на лименка можете да ја зголемите брзината на интернетот.
Земете лименка пиво, испразнете ја и

loading...
Loading...