Железничка несреќа кај Прилеп

Loading...

Вчера во 16 часот и 55 минути на дел од пругата меѓу Железничката станица Гостиражни и железничка станица Прилеп, воз кој сообраќа на релацијата Скопје-Битола наишол и удрил во поставени камења маскирани со гранки, најверојатно поставени од непознати лица. При настанот била оштетена инсталацијата на машината, а кај патниците настанала паника. За среќа, нема повредени патници ниту лица од персоналот.
Полицијата го истражува случајот.При настанот била оштетена инсталацијата на машината, а кај патниците настанала паника. За среќа, нема повредени патници ни

loading...
Loading...