Земјотрес попладнево ја потресе Македонија

Loading...

Земјотрес од 3,7 степени по Рихтеровата скала пред четириесетина минути беше почувствуван во Источна Македонија.Според Европскиот сеизмолошки центар, земјотресот бил на 5 километри северо-западно од Пехчево и 10 километри северо-источно од Владимирово, на 2 км длабочина.
Еден час порано, на овој земјотрес му претходел и помал од 2,7 степени.Според Европскиот сеизмолошки центар, земјотресот бил на 5 километри северо-западно од Пехчево и 10 километри северо-источно од Владимир

loading...