Жена 23 часа била заклучена во трезорот на банка

Loading...

Жена (91) од Франција имала несекојдневна случка во една од банките во оваа земја. Старицата била заклучена во трезорот од банка цели 23 часа, откако вработените ја заборавиле преку викендот. 
Жената во саботата отишла во банка и побарала да влезе во трезорот, при што по целата процедура вработените ја заборавиле внатре поради брзањето да затворат и да си одат од работа. 
По затворањето на зградата, која требало да биде повторно отворена дури утре, старицата останала во банката и тоа без мобилен телефон. 
Околу 20 часот навечер синот на постарата жена, веќе се загрижил кога забележал дека мајка му ја нема да се врати дома, и известил во полицијата. Откако побарале на различни места каде што би можела да биде постара дама, полицајците насочиле сомневањата кон локалниот огранок на БНП Парибас.
По барање на полицијата, париските служби на БНП “се согласиле да испратат двајца надзорни вработени, за да проверат”, дали жената не е таму, рече полицискиот комесар. “Ние се сомневаме малку, но никогаш не се знае… ”
Откако ја барале на повеќе места, полицајците на крајот успеала да ја пронајдат кутрата баба затворена во мрачниот трезор на банката.Старицата била заклучена во трезорот од банка цели 23 часа, откако вработените ја заборавиле преку викендот. 
Жената во саботата отишл

loading...
Loading...