Жена му приреди неочекувано изненадување на сопругот: Хистеричното плачење кажува СЀ!

Роденденските изненадувања се возбудливи, било да станува збор за ненадејни забави или специфични подароци. Ова посебно се однесува на идните татковци.На мажот во видеото му беше кажано да ги затвори очите, додека неговата сопруга во рацете му остава подарок во кутија за Ејпл часовник.
Перфектно камуфлираниот подарок предизвикува солзи во неговите очи.
Мажот во видеото го отвора подарокот и пресреќен е од она што го гледа. Тој е преплавен од она што го гледа во кутијата и хистерично почнува да плаче од среќа.
Честитки до идниот татко!На мажот во видеото му беше кажано да ги затвори очите, додека неговата сопруга во рацете му остава подарок во кутија за Ејпл часовник.
Пер

Пронајдете не на следниве мрежи: