Жена со голем ЗАДНИК=ИНТЕЛИГЕНЦИЈА!

Loading...

Кога веќе имате вишок масти, најдобро е да ги имате на ЗАДНИКОТ.Жените кои имаат голем задник, се поинтелигентни од останатите жени, покажало едно необично истражување спроведено од страна на Оксфордскиот универзитет.
Научниците од овој универзитет воделе неколку занимливи истражувања, во кои ја испитувале поврзаноста помеѓу женските облини, коефициентот на интелигенција и генералното здравје на жените.
Резултатите од ова истражување покажале дека жените со облини се поинтелигентни, но зошто?
Освен што е откриено дека жените со облини се поинтелигентни, се открило и дека се поздрави од жените со помал задник.
Иако е најдобро да немате вишок масти, ако веќе ги имате, најдобро е да ви се распоредени на задникот и на бутовите. Зошто? Бидејќи жените со облини имаат пониско ниво на холестерол и нивниот организам побрзо ја преработува гликозата, што резултира со смален ризик од појава на дијабетес и срцеви болести.Жените кои имаат голем задник, се поинтелигентни од останатите жени, покажало едно необично истражување спроведено од страна на Оксфордскиот универ

loading...
Loading...