ЖЕШКО: НИКОЛ ЈА „ЗАПАЛИ“ ЦЕЛА ПУБЛИКА!

Танцувањето е едно од најкреативните начини како можете да ги покажете моменталните чувства, пропратени со незаменлива кореографија, која патем гледајќи ја од страна ве прави уште повозбудени. Ви ја претставуваме „професорката“ на салса танцот, Никол Шерзингер.Ќе ве размрда и ќе направи да сакате уште од неа. Верувајте ни и погледнете!Ќе ве размрда и ќе направи да сакате уште од неа. Верувајте ни и погледнете!

Пронајдете не на следниве мрежи: