Жирито занеме кога ја слушна едната сестра, но кога се запеа другата…

Loading...

Во талент шоуто „The Voice“, најголемо внимание предизвикаа двете сестри Шенон и Витни кои дефинитивно се голема атракција.Тие ја изведоа култната песна „Landslide“ од групата Fleetwood Mac, по што жирито остана во чудо.
Сите четири членови на жирито донесоа едногласна одлука  – сестрите поминуваат во следниот круг на натпреварувањето.
Тие дефинитивно ќе ви го разубават денот.Тие ја изведоа култната песна „Landslide“ од групата Fleetwood Mac, по што жирито остана во чудо.
Сите четири членови на жирито

loading...