Зошто краставицата не треба да се јаде со сол?

Loading...

Многумина веруваат дека младите краставици се подобри за јадење од зрелите, како што е случај со повеќето зеленчуци, но тоа не е точно : незрелите краставици се тешки за варење. Во биолошкиот состав имаат многу витамини и минерали.Прочитајте на линкот зошто краставицата не треба да се јаде со солМногумина веруваат дека младите краставици се подобри за јадење од зрелите, како што е случај со повеќето зеленчуци, но тоа не е точно : незрелите

loading...
Loading...