Зошто нема НИ КАПКА КРВ врз „камионот на смртта“ од Ница?

На интернет по масакрот во Ница, се појави неверојатна теорија на заговор во врска со камионот.Дали камионот кој е снимен, со дупки од куршумите, навистина оној камион со кој се прегазени речиси 300 луѓе?
Имено, на него, како што јасно се гледа на фотографиите, нема ни капка крв, а од толку прегазени луѓе, невозможно е да нема траги.
На глваната фотографија е прикажано како изгледаше камионот непосредно по крвавиот масакр.
Камионот на фотографијата доле прегазил само едно животно и погледнете колку крв има:
Дали камионот кој е снимен, со дупки од куршумите, навистина оној камион со кој се прегазени речиси 300 луѓе?
Имено, на него, како што јасн

Пронајдете не на следниве мрежи: