Зошто пилатес вежбите се важни за вашето здравје?

Пилатес вежбите се практикуваат за зацврстување на телото, но тие се препорачуваат и како терапии при заздравуање од повреди. Слушајте го вашето тело и практикувајте ги овие вежби за совршен баланс.
Доколку страдате од повреда, пред практикување на пилатес вежбите консултирајте се со лекар.
Слушајте го вашето тело и практикувајте ги овие вежби за совршен баланс.
Доколку страдате од повреда, пред практикување на пилатес вежбите

Пронајдете не на следниве мрежи: