Зошто се мразеа Рамбо и Терминатор?

Иако сега Сталоне и Шварценегер сега се најдобри пријатели некогаш воопшто не се согласуваа.Во емисијата на Дејвид Летерман, Сталоне откри дека некогаш го мразел Шварценегер.
„Се мразевме. Дали сте имале такво нешто? Натпревар во кој имате врвен непријател кој го вади најдоброто од вас“ изјави тој.
„Како што би рекол Арнолд таквите работи те забрзуваат“.
Кога Дejвид го праша што не сакале еден кај друг. Сталоне одговори: Тоа што другиот постои на планетата.

 
„После некое време тој натпревар започна да ми се допаѓа. Тој добиваше поголеми пушки. Јас убивав повеќе луѓе. А потоа тој влезе во научна фантастика и ме остави мене во прашина“.
Сталоне и Шварценегер играат заедно во филмот Escape Plan кој својата премиера ќе ја има во САД на 18 октомври.
 
Во емисијата на Дејвид Летерман, Сталоне откри дека некогаш го мразел Шварценегер.
„Се мразевме. Дали сте имале такво нешто? Натпрева

Пронајдете не на следниве мрежи: