Зошто таа не сака да ве задоволи орално?

Loading...

Вие уживате во оралниот секс, а таа едноставно не го поднесува…Еве неколку причини зошто е тоа така: 1. Таа не сака кога насилно и ја туркате надоле главата насилно
Едноставно бидете понежни нејзината глава не е фудбалска топка. Кажете и дека уживате во тоа и дека сакате да  ви каже што и пречи и како да се однесувате во текот на оралниот секс. 
2. Предупредете ја и најавете и
Оралниот секс е одлична предигра, но секако не е задолжителна. Многу девојки не ја сакаат па затоа разговарајте за тоа пред самиот чин и најавете и дека сакате орален секс.

 

3.За да добиете треба и да пружите
Едноставно и вие возвратете и, на тој начин заедно ќе уживате во оралниот секс и нема да има никави проблеми.
4. Можеби не ѝ се допаѓа вашата „фризура“
Ако долу чувате птичјо гнездо, тоа баш и не е најатрактивниот изглед на светот, без разлика дали се работи за мажи или за жени. 
5.Пребавни сте
Доколку ви треба повеќе време за да свршите при орален секс, тоа на вашата партнерка нема да и се допадне. Повеќе предигра пред оралниот чин може да ви помогне потоа побрзо да дојдете до врвот.1. Таа не сака кога насилно и ја туркате надоле главата насилно
Едноставно бидете понежни нејзината глава не е фудбалска т

loading...
Loading...