Зошто таа не сака орално да ја задоволите?

Ако таа не сака орален секс веројатно постои одредена причина… Обидете се да сфатите за што станува збор.Жените навистина се мистериозни и таинствени но зад сето тоа се кријат едноставни причини. Еве зошто жените не сакаат орално да ги задоволите:
1.Не сте се покажале на дело
Можеби не сте многу вешти па таа не сака пак да поминува низ тоа, а не сака да ве навреди и отвирено да ви каже. Обидете се да зборувате со неа и таа да ви дава инструкции.
2.Загрижена е
Едноставно не може да се навикне и е загрижена поради мирисот…Иако можеби сакат орален секс сепак поради загриженоста го одбиваат.
3. Моќ или понижување?
Некои жени го доживуваат како понижување, а пак многу мислат дека тој секс им дава моќ.
А можеби сепак…
Треба да знаете и дека многу болести се пренесуваат на овој начин, па затоа најдобро е прво да разговарате со партнерката…Жените навистина се мистериозни и таинствени но зад сето тоа се кријат едноставни причини. Еве зошто жените не сакаат орално да ги задоволите:

Пронајдете не на следниве мрежи: