Зошто жените не сакаат кога се „ГОРЕ“?

Loading...

Едно истражување покажа дека многу жени не се чувствуваат најдобро кога се „одозгора“. Еве што ги загрижува во тие моменти, но и како можат тоа да го надминат.Анекатат на списанието „Космополитан“ покажала дека 40 проценти од жените се чувствуваат несигруно кога се „горе“, врз партнерот.
Најчесто ги загрижува тоа што се потполно голи и тоа што „сè се гледа“. Меѓутоа, кога мажот е во еротски нагон, тој нема време да се занимава со неправилноститие на женското тело. Затоа, драги дами, не очајувајте поради неколку килогарми повеќе, поради некои стрии на стомакот или градите. Уживајте, како што тој ужива во вас. За почеток, може да облечете проѕирна маица, убав градник, кој ќе ја зајакната вашата секси самодоверба.

Некои жени не ја сакаат оваа поза поради страв, бидејќи нема да знаат што да прават „таму горе“. Многу се плашат од превземање иницијатива, а не знаат дека само тоа е доволно за мажот да ви „симне капа“. Доколу немате многу искуство, кажете му на партнерот да ви даде до знаење кога некој потег навистина ќе му се допадне. Не срамете се да прашате.
Многу жени рекоа дека се срамат и од својот израз на лицето за време на екстазата. И во тоа грешат – мажите се многу среќни кога ќе видат дека ја задоволиле својата дама, се чувствуваат гордо и победоносно и не обрнуваат внимание за нејзините евентуални гримаси. Доколку и понатаму не можете да се опуштите, изгасете го светлото. Неколку свеќи или една послаба лампа ќе бидат доволни да не го згрешите патот „кон горе“.Анекатат на списанието „Космополитан“ покажала дека 40 проценти од жените се чувствуваат несигруно кога се „горе“, врз парт

loading...
Loading...