Андонов: Па..за кого да гласаме драги мои сопартијци!?!?

Пишува Оливер Андонов:

Кога ЛИДЕРОТ вели да не ги напаѓаме ЗНАМ и ЛЕВИЦА а пионерот најбезобразно ни го навреди лидерот.

Ако претседателскиот кандидат на ЛИДЕРОТ и парламентарната група на ВМРО-ДПМНЕ, Г-ѓа Гордана Силјановска-Давкова, која од дното на душата го мрази ВМРО, на единствената дебата на кандидатите за претседател на Републиката изјави дека не е член на ВМРО-ДПМНЕ и е независен кандидат, кому не му е грижа дали ВМРО-ДПМНЕ ќе изгуби на парламентарните избори јасно оградувајќи се себеси од поистоветување со нашата партија. Па….за кого да гласаме драги мои сопартијци!?!?

Пронајдете не на следниве мрежи: