Нов гаф на Силјановска: Кој е тој Доналд Реган?!

Професорката Гордана Силјановска Давкова очигледно има проблем со јавните настапи па токму од оваа причина избегнува да се појави на дебата со своите противкандидати.

Силјановска има проблем со имињата и со одредени зборови кои постојано ги греши, а на ваквите гафови на Силјановска се смее цела Македонија.

На митингот во Прилеп таа сакајќи да раскаже една анегдота која ќе потврди дека нејзината старост не е проблем туку позитивен момен, цитирајќи го Роналд Реган, Силјановска го промаши негово име нарекувајќи го „Доналд Реган“.

Но тоа не е се имајќи во предвид дека Силјановска постојано греши во своите јавни настапи.

Силјановска неколку пати го промаши и мето на својот против кандидат Стево Пендаровски кој го поистовети со Стево Црвенковски…

Пронајдете не на следниве мрежи: