Владата одлучи: 24 април и 8 мај ќе бидат неработни денови за сите граѓани

На 16. седница, Владата заклучи 24 април 2024 година (среда) и 8 мај 2024 година (среда) да бидат неработни денови за сите граѓани на Република Македонија, заради непречено спроведување на изборите за Претседател на Република Македонија и изборите за пратеници во Собранието на Република Македонија и овие два неработни дена нема да се одработуваат.

Пронајдете не на следниве мрежи: