Глисер на дување е новиот летен хит што ќе направи да се чувствувате како милионери

Loading...

Летото е веќе тука, па сигурно веќе го планирате вашето викенд бегство со најдобрите пријатели и семејството! Но, ако сакате вистински да се релаксирате, може да биде навистина скапо. За среќа, постојат многу начини да организирате одмор без да потрошите пари. Еден од нив е да купите глисер на дување! Ако не сте доволно богати за вистински (не грижете се, еден ден ќе стигнете таму) тогаш ова лето можете да уживате на овој душек. Всушност, сигурни сме дека е многу поудобно од вистинскиот глисер!

loading...