ЗАПОЧНАА ПРЕГОВОРИТЕ ЗА УКРАИНСКИОТ МИРОВЕН ПЛАН – На состаноците во Малта присуствуваат 65 официјални претставници, но не и Русија

Пронајдете не на следниве мрежи: