И Вучиќ има двојник: Кога ќе му го видите лицето, ќе се прашувате кој е кој

Loading...

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ има двојник. Во прашање е Борна, момче од Хрватска кое со своите фотографии направи хаос на социјалните мрежи.
Откако почна да објавува фотографии, следбениците на Борна се зголемуваат. Сите сакаат да го видат момчето кое неверојатно личи на Вучиќ.

loading...