Математичка загатка го полуде Интернетот, го знаете ли вие решението? (ВИДЕО)

Loading...
Математичка загатка со геометриски фигури, банани и часовници предизивика лавина коментари на Интернет.
Ако малку се потрудите и концентрирано размислите сигурно ќе дојдете до решението.

Не успеавте? Ништо страшно, решението е во видеово:

loading...