Најлудите твитови за бегството на Груевски – 2 дел

Loading...

Различни и мешани реакции на сите страни по повод бегството на Груевски од Македонија. Твитер денеска се надмина. Еве дел за вас кои можеби и немате свој профил таму со оглед на тоа дека најголем дел од Македонија е на Фејсбук…

loading...