Расправа во Совет за Безбедност на ООН, по повод формирањето на „армија на Косово“

Loading...

Расправа во Совет за Безбедност на ООН, по повод формирањето на „армија на Косово“ во живо.

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...