ТАЖЕН РОДЕНДЕН: Сестрата на Тоше Проески направи торта за својот непрежален брат

Да беше жив, денес Тоше Проески ќе наполнеше 42 години.

На денот на неговиот роденден во семејството во Крушево беше направена прекрасна торта. На тортата, испишана емотивна порака.
„Секој твој роденден Тоше е наша воздишка“.

ТАЖЕН РОДЕНДЕН: Сестрата на Тоше Проески направи торта за својот непрежален брат

Неговата сестра Дора ја објави тортата на својот Фејсбук профил.

Пронајдете не на следниве мрежи: