Тони Михајловски: Не само што е пробиено дното, туку има и неколку подрумски спрата надолу

“Убиства, грабежи, палежи, исчезнати, престрелки, станаа наше секојдневие. Битно таблите со новото име се обезбедени 24 часа. Не само што е пробиено дното, туку има и неколку подрумски спрата надолу“, пишува на својот Фејсбук профил членот на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ, Тони Михајловски.

Пронајдете не на следниве мрежи: