Ја симнувам бурмата, веднаш се разведуваме! Луна Ѓогани побара адвокат поради еден од потезите на Миљковиќ

Луна Ѓогани и Марко Миљковиќ се вљубени четири години, а речиси две откако се во брак. Неодамна парот гостуваше во една емисија каде одговараа на прашања кои покажаа колку добро се познаваат.

Додека Марко размислуваше за едно од прашањата, Луна на шега се закани со развод. Имено, Миљковиќ молчеше кога требаше да одговори на прашањето што е Луна во знакот, поради што Ѓоганиева мораше да реагира.

Не, ја вадам бурмата, барам адвокат да дојде веднаш овде, за да се разведеме веднаш! – рече Луна.

Око, не го симнувајте бурмата сега на телевизија – додаде Марко.

Пронајдете не на следниве мрежи: