Одлична можност да се вработите во Џонсон Мети

Џонсон Мети има потреба од Оператор во магацин (Warehouse Operator) кој ќе му се придружи на нашиот тим во одделот за Логистика, во фабриката за автокатализатори во Скопје, Македонија.

 

Со докажано искуство во тимско работење во рамки на производствена средина, кандидатот ќе придонесува во работата на мал, но ангажиран тим во динамична производствена средина.

 

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/operator-vo-magacin/3531

 

Пронајдете не на следниве мрежи: