К – 15 за буџетот

Loading...

 

После сите настани околу гласањето на буџетот за 2013 година, време е да ја слушнеме и смешната страна на оваа ситуација.

Погледнете ја последната епизода на К15 поврзана токму со овие случувања. 

 

 

loading...