Претседателот Иванов „умре“ по грешка на Алфа

Loading...

Ненамерна техничка грешка на телевизија Алфа.

Низ социјалните мрежи кружи фотографија на која телевзијата наместо една година од смртта на претседателот Киро Глигоров,  напиша „Една година од смртта на претседателот Иванов“.

loading...
Loading...