17-годишен кошаркар починал на тренинг

Седумнаесет годишниот кошаркар на московска ЦСКА, Руслан Гаглоев починал утринава за време на тренингот на втората екипа.На официјалниот сајт на клубот е објавено дека Гаглоев ја загубил свеста и паднал на паркетот непосредно по почетното истегнување.
И покрај брзата реакција на клупските лекари, по едночасовна реанимација тие можеле само да констатираат смрт.На официјалниот сајт на клубот е објавено дека Гаглоев ја загубил свеста и паднал на паркетот непосредно по почетното истегнување.
И покрај

Пронајдете не на следниве мрежи: