Успешна акција за собирање на кабаст отпад во Аеродром

Loading...

Денешната акција, 26.2.2016 година, за собирање кабаст отпад успешно се реализираше во Ново Лисиче, Реонски центар „Аеродром“, населбата Лисиче и Горно Лисиче каде жителите оставаа стар и неупотреблив мебел и апарати од бела техника.Утрешната акција, 27 февруари, пак, ќе се одвива во населбите Мичурин, Стар Аеродром, Острово и Јане Сандански, а се реализира во соработка со Град Скопје, поточно со јавното претпријатие „Комунална хигиена“.Утрешната акција, 27 февруари, пак, ќе се одвива во населбите Мичурин, Стар Аеродром, Острово и Јане Сандански, а се реализира во соработка со Град

loading...