„Го уби“ во поим: – Ќе се видиме вечер?

Допишувањето помеѓу дечко и девојка не можеше полошо да заврши. Подобро да си најде друга!По ваков одговор е подобро никогаш повеќе да не ѝ пише…
По ваков одговор е подобро никогаш повеќе да не ѝ пише…

Пронајдете не на следниве мрежи: