Паком вработува Менаџер

Loading...

Паком Компани, водечки овластен дистрибутер на ИТ опрема и потрошувачка електроника на пазарот во Македонија, огласува слободно работно место на позиција Менаџер за клучни купувачи.

Проверете што ви е потребно за аплицирање на линкот што следи:

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/menadzher-za-kluchni-kupuvachi/2008

Ако се вработите пратете ни бомбоњера 🙂

loading...
Loading...