Дали пораките на Фејсбук се јавно достапни

Loading...

Пораките кои сме ги разменувале со нашите пријатели на Фејсбук се јавно достапни на timeline?! Случајна грешка на Фејсбук?!… Доколку се вратите назад на timeline, 2009 година па и порано, може да ги забележите пораките кои што сте ги праќале како да се објавувани на вашиот ѕид.

Вакво нешто ни беше потврдено од неколку наши пријатели… Затоа побрзајте во приватните подесувањата на корисничката сметка, пред некој пријател да прочита што е зборувано позади негов „ѕид“.

Може да ве интересира:

Фејсбук демантира „протекување“ на приватни пораки

На Фејсбук има 83 милиони лажни профили

На Фејсбук се појави разголена фотографија од Марк Цукерберг

loading...
Loading...