Сакате ли златен Ајфон 5?

Loading...

Има поделени мислења дали Ајфон 5ка е најдобриот телефон или пак можеби некој од конкурентските модели. Но, како и да е, за љубителите н аовој бренд од скоро постои варијанта која оди во крајност. 

Имено, лондонската фирма Gold & Co разви, понуди модел на Ајфон5 изработен од 24 каратно злато. Повелете неколку фотографии па видете дали се пронаоѓате во оваа варијанта.

Цената на жолтата, позлатната варијатна е 4.600 долари, додека ако сакате да ви сјае и на розево  цената ќе биде 5.000 долари.. Ситница.

Секој од телефоните има дел кој е работен рачно, со што вредноста во иднина би требало да му расне. Бидејки и се мала серија и секој поединечно е нумериран…

 

 

loading...
Loading...