Привремен сообраќаен режим на дел од булеварот Трета Македонска Бригада

Loading...

Градот Скопје ги известува граѓаните дека в недела /28.02.2016 година/ на дел од булеварот Трета македонска бригада, на потегот од крстосницата со улицата Пролет до крстосницата со улицата Никола Карев, ќе се изведуваат попречни прекопи.Поради тоа, на оваа делница ќе се воведе привремен сообраќаен режим, во времетраење од 8 до 18 часот, а на коловозот ќе се постави соодветна патна сигнализација.
Градот Скопје апелира до сите учесници во сообраќајот да се придржуваат нa привремено поставениот сообраќаен режим и да ја приспособат брзината на движење на условите на патот.Поради тоа, на оваа делница ќе се воведе привремен сообраќаен режим, во времетраење од 8 до 18 часот, а на коловозот ќе се постави соодветна патна

loading...
Loading...