9 секс пози кои ќе ја излудат во секое време!

Со овие поттикнувачки техники, никогаш нема да има потреба уште еднаш да ви одлуми оргазам.Слушајте џентлмени, време е да започнете да ја задоволувате вашата сакана. Една неодамнешна студија од Универзитетот во Индијана покажа дека 85 отсто од мажите изјавиле дека нивната партнерка доживеала оргазам, додека само 64 отсто од жените изјавиле дека тие доживеале оргазам. Додека вие мислите дека ја задоволувате, можеби ја промашувате целта. Затоа, придржувајте се до овие девет пози кои ќе фунционираат во секое време.
Еве кои се тие:
Мисионерка поза(позната ни е на сите)
Кучешка поза (овозможува девојката да има оптимална контрола. Таа е во можност да го прилагоди нејзиниот опсег на движење од агол во кој таа се чувствува најдобро)
Свртена каубојка( мажот е или легнат или во седечка положба а девојката го „јава“наназад – соочувајќи се со нозете, наместо со неговото лице. Тоа е клучна позиција, која исто така, овозможува лесен пристап до клиторисот)
Девојка на врвот(позицијата која и овозможува на девојката  да има најмногу контрола на нејзиниот оргазам е кога таа е одозгора)

Вкрстување(Двајцата партнери се легнати. Девојката е на грб и момчето е на неговата страна. Нејзините нозе се обвиткани над неговата средина како џиновско X )
Лажица поза(Концентрација на поттикнување на предниот дел од вагината или ректумот, кое е местото каде што се сместени повеќето нерви во гениталиите.)
Техника со перница(сместете ја перницата под неа)
Техника на коитално порамнување( ритмично движење во мисионерка поза но со вашата целосна тежина врз неа без да се одмарате на колената, додека таа ги става нозете околу вас)
Техника на глуждовите нагоре(Мора да ги ставите нејзините глуждови над рамената. Тоа овозможува да одите многу длабоко во неа, и да ја погодите нејзината Г-точка)
 Слушајте џентлмени, време е да започнете да ја задоволувате вашата сакана. Една неодамнешна студија од Универзитетот во Индијана п

Пронајдете не на следниве мрежи: