Дизел секси долна облека за оваа зима

Loading...

Кога ќе ги соблечете фармерките, останувате во вашата долна облека и затоа е многу важно таа да биде убава! Тоа е главната порака на Diesel Intimate за новата колекција на секси долна облека.Стигнува новата колекција есен / зима 2012 / 2013, а со неа и новата долната облека од Дизел. Таа е памучна и едноставна, но и доволно секси за да успее да го заинтригира вашиот партнер. Во продолжение погледнете дел од неа.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

loading...
Loading...