Едноставен накит, за гламурозен стајлинг!

Loading...

Во прилог ви претставуваме неколку модели на ланчиња и алки, кои се рачно изработени од страна на ексцентричната Etoile De Mer. Овој накит освојува со својата цврста основа, и дава доза на сигурна елеганција и женственост. Неговата уникатност е токму во едноставноста и практичноста. Погледнете ги во продолжение сликите на модели на накит…

   

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

 

 

 

 

 

         

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

     

 

 

 

 

 

     

 

 

 

       

loading...
Loading...