Хит лакови за оваа есен

Loading...

Три нијанси на лакови ќе ја одбележат оваа есен и сите три ни пристигнуваат од кој друг ако не од Шанел!

 

Со лаковите се добива седафкаст ефект и силен сјај. 

 

Vertigo варијантата, иако на прв поглед изгледа како уште еден црн лак, треба да се доживее на надворешно светло, бидејќи тогаш доаѓа фо израз виолетовата нишка што овој лак ја содржи во себе.

 

Suspicion е веројатно најнежниот црвен лак што некогаш ќе го поседувате, издвојувајќи се од сите 

други со својот необичен сјај.

 

Fenzy пак е мешавина на виолетова и сива боја која апсолутно може да се искомбинира со се и да го зачини уште повеќе вашиот стајлинг.

 

 

 

 

 

Погледнете ги и овие статии:

Make up трендови за оваа зима

Chanel – Пролет 2013

Интересни парчиња во ИН бојата за оваа сезона

 

loading...
Loading...