Paco Rabanne – Пролет 2013

Loading...

По останатите брендирани марки, своја слава во Париз доживеа и Paco Rabanne со својата колекција за пролет 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

loading...
Loading...