Објаснување од Лагерфилд за најчудната ташна

Loading...

Секогаш духовитиот и полн со фантазии, Карл Лагерфилд, конечно даде објаснување за чантата за која сите зборуваа со денови.

Оваа торба, која е направена од два хулахопи на кои е закачена самата чанта, беше претставена на париската модна недела и од тогаш не престана да ги полни списанијата и интернетот со слики од неа и прашања за што всушност служи?!

Затоа безвременскиот Лагрефилд го порача следново: “Оваа торба е за на плажа! Кога одите на плажа, секогаш ви треба простор за пешкирот, а оваа торба е точно создадена за тоа. Неа можете и да ја ставите во песокот и на неа да закачувате работи кои сакате да ви се исушат.”

 

 

Погледнете ги и следниве вести:

Chanel – Пролет 2013

Paco Rabanne – Пролет 2013

Valentino – Пролет 2013

loading...
Loading...